REUTERS ANSATT ANKLAGET FOR Å HJELPE HACKERE OPPRETTHOLDER USKYLD: ADVOKAT

abney and associates cyber security warning

http://www.smh.com.au/technology/technology-news/reuters-staffer-accused-of-aiding-hackers-maintains-innocence-lawyer-20130318-2g9mz.html

En Reuters.com redaktør opprettholdt sin uskyld etter blir suspendert med lønn på fredag etter en amerikanske føderale anklage på kostnader han hjulpet medlemmer av anonym hacking kollektive.

Matthew Keys, 26, en sosiale medier Halvsju, var tiltalt på torsdag av en føderal grand jury i Sacramento, California, på tre kriminelle teller. De påståtte hendelsene skjedd før han ble med Reuters, tiltalen indikert.

New York-advokat Tor Ekeland sa han hadde vært ansatt av nøklene til å representere ham og at hans klient “opprettholder sin uskyld”. Ekeland til Reuters han var montering en juristgruppe og at tastene “ser frem til å bestride disse grunnløse anklager”.

Annonse

Arrestordren anklaget nøklene til gi hackere tilgang til datasystemer for Tribune i desember 2010. En historie på Tribune’s Los Angeles Times hjemmeside var snart endret av en av disse hackere, tiltalen sa. Ifølge tiltalebeslutning, en hacker identifiseres kun som “Sharpie” brukt informasjon nøkler leveres i en Internett chatterom og endret en overskrift på en desember 2010 Los Angeles Times historie å lese “trykket bygger i huset å velge CHIPPY 1337”. Referansen ble til en annen banalisere gruppe kreditert med defacing nettstedet til videospill utgiver Eidos i 2011. På fredag, nøkler utveksles tweets med noen godt wishers på Twitter, forteller en av dem, “Jeg er OK.” Reuters talsmann David Girardin bekreftet Keys’ suspensjon på fredag, men falt ytterligere kommentar. Tastene visste ikke svare på en forespørsel om kommentar.

Retten registreringer sa Keys hadde jobbet for en Tribune-eide TV-stasjon i Sacramento, opererer sin Twitter og Facebook feeds. En FBI-agent sa i en ransaking program at en tidligere kollega fortalte byrået at tastene hadde blitt avsluttet i oktober 2010. Tastene begynte Reuters i New York i januar 2012. Som sosiale medier Halvsju forfremmet han historier gjennom Twitter og andre virkemidler. Han bor i Secaucus, New Jersey, sa Justisdepartementet. Ekeland og California advokat jobber for nøkler, Jay Leiderman, lagt ut en rekke forsvar, starter med argumentet om at handlet som frilans journalist da han ble invitert til å bli med på Internet Relay Chat channel med elite hackere. “Han var i chatterommet intervjuteknikk,” sa Leiderman. Ekeland sa i en video intervju med Huffington Post at mens han forsto at nøkler brukt navnet AESCracked til tider i løpet av chattene utvinnes av myndighetene, noen andre kanskje ha blitt benytter det navnet når AESCracked lovet å gi Tribune påloggingsinformasjon. Ekeland sa også skaden tastene var anklaget for å forårsake var mindre. “Det er bare en slags en juvenil defacement av en mindre sak om webområdet Los Angeles Times, som han ikke gjorde,” Ekeland fortalte Huffington Post. Maksimalt for overbevisning på alle tre punkter ville være 25 år i fengsel og en $US500, 000 fint, selv om faktiske setninger overlevert av dommerne er ofte langt mindre enn maksimalt.

Tastene skrev på en personlig blogg og på en Reuters-blogg at han hadde tidligere fått tilgang til en elitegruppe av hackere, inkludert én kjent som veletablerte. Veletablerte, senere identifisert som Hector Xavier Monsegur, ble en FBI-informant, court records Vis. Monsegur ble offentlig identifisert i fjor og har erklærte seg skyldig i å delta i flere hacking konspirasjoner. Han avventer straffeutmålingen. Ekeland representert påstått AT & T iPad e-hacker Andrew Auernheimer, aka “Weev”, som ble dømt i november i fjor på hacking konspirasjon og identitet svindel kostnader. Leidermans klienter inkluderer anonym medlem Christopher Doyon, som kaller seg Commander X. Doyon ble belastet med hacking Santa Cruz County, California, datamaskiner, men hoppet kausjon og har fortalt Leiderman han er i Canada, Leiderman sa.

Tastene er planlagt å være stevnet på 12 April i Sacramento, ifølge banen docket.

“Bare en online prank”

Glødende online tilhengere av nøklene si journalisten var bare å ta del i en online prank som kort forandret Los Angeles Times’ nettsted, og han skal ikke noen gang har blitt suspendert fra jobben sin.

I en alder når linjen mellom tech superstjerne og outright hacking vokser stadig uklare, saken mot nøkler legger bør nakne skarpe avdelinger om hva som utgjør Internett kriminalitet og hvor langt regjeringen gå til å stoppe det.

“Kongressen ønsker harde straffer doled ut for disse forbrytelsene fordi de ikke vil at folk som defacing nettsteder, men det må være en måte at vi kan bringe loven i harmoni med realitetene i hvordan folk bruker teknologi i dag,” sa Hanni Fakhoury, en advokat på San Francisco-basert nonprofit Electronic Frontier Foundation.

Keys’ tiltale kommer etter siste hacks i datasystemene til to andre amerikanske medieselskaper som eier The New York Times og The Wall Street Journal. Begge aviser rapporterte i februar at deres datasystemer hadde blitt infiltrert av Kina-baserte hackere, sannsynlig å overvåke media dekning som den kinesiske regjeringen anser som viktig.

Anonym og dens avlegger, Lulz sikkerhet, har vært knyttet til en rekke høyprofilerte dataangrep og forbrytelser, inkludert mange som var ment å fornærme bedriftens giganter, regjeringer og føderale byråer. De har vært koblet til angrep som tok data fra FBI partnerorganisasjon InfraGard, og de har fastkjørte nettsteder av CIA og den offentlige Broadcasting Service.

Keys’ tiltale følger også selvmordet til Aaron Swartz, en 26-år gamle Internett-aktivist som ble funnet død i sin leilighet i Brooklyn 11 januar som en prøveversjon ruvet i hans fremtid.

Familie og venner si Swartz drepte seg selv etter at han var jaget av føderale påtalemyndigheten. Tjenestemenn sier han hjalp legge millioner av retten dokumenter for gratis online og at han ulovlig lastet ned millioner av akademiske artikler fra en online clearinghouse.

“I kjølvannet av Aaron Swartz saken, vi virkelig trodde at rettferdighet ville slags fange pusten og kanskje forstå at de hadde feilet i å skyve disse tilfellene frem i en slik aggressiv måte for hva er i hovedsak pranks,” Leiderman sa.

I dag, sponser topp programvareselskaper ofte ‘hackathons’, helger intens arbeid og lite søvn, for å få gratis utenfor programmering hjelp til å løse problemer, eller fremme produkter.

Noen ganger, ligg koding linjene mellom hva er lovlige og ulovlige.

Hacking forbrytelser belastes tastene er lagt ut i oss datamaskin svindel og misbruk Act, som ble vedtatt på 1980-tallet.

Føderale påtalemyndigheten bruke loven til å gå etter en bredt spekter av Internett forbrytelser, men loven gjenspeiler ikke hvordan vår atferd online har endret seg over de siste tre tiårene, sa Mary Fan, en tidligere føderal aktor som spesialiserer seg på criminal law og prosedyre ved University of Washington School of Law.

“Noen vil kanskje si hvis du ta andres eiendom eller bryte seg inn i et privat sted uten tillatelse, vil vi ikke bli opprørt om tiltaler, så hvorfor skulle vi være opprørt over disse tiltaler hvis overtredelse skjedd nettet?” Fan sa. “Andre kan si er hva som skjedde i dette tilfellet virkelig enda et problem? Det er slag av en kultur clash.”

 

READ MORE:

http://abneyassociates.multiply.com/?&show_interstitial=1&u=

 

http://www.quora.com/Clausen-Holmberg/Abney-Associates

 

 

JOIN US AT:

http://www.facebook.com/pages/Abney-and-Associates/135106286651750

abney and associates cyber security warning

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s